Siste nytt:
OPPSKRIFT: Lammefilet med rødbetebulgur. Rødbetene gir en sprek rødfarge til bulguren. Et litt annerledes tilbehør til lammefilet.
OPPSKRIFT: På Sund Folkehøyskole går det med 20 000 knekkebrød i året! Her får du oppskriften til suksessknekkebrødet.
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT: Blandaball er en type fiskemat som består av fisk, løk og potet, som er malt opp i en litt grov masse og formet til en ball. Hos Angus Gaupsets i Kristiansund lager Bjørge Løvik den lokale varianten av blandaball. Her får du oppskriften til den populære retten:
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.

Velkommen til vårt nye lager på Kjerlingland i Lillesand!


Med rød løper og klipping av snor ble det nye bygget til Agder Grossisten offisielt tatt i bruk. 

I tillegg til ordfører Arne Thomassen i Lillesand Kommune, og leder av Lillesand Vekst, var samarbeidspartnere, ansatte, kunder, Servicegrossistene og Systemkjøp i tillegg til gamle og nye eiere tilstede 30. mai. Totalt 48 personer fikk omvisning på et nytt og moderne lager, taler, overrekkelser av blomster og mat laget av kokkenes mesterlaug i Agder.

Lageret er topp moderne og tilfredsstiller alle krav til lagring og distribusjon av matvarer som sikrer kundene god service og kvalitet.

  

 

Du finner oss her:

Adresse: Skytterheia 5, Kjerlingland, 4790 Lillesand